KFC Walem-KRC Mechelen 1-2

Met twee doelpunten van Lars Geysels pakte Racing woensdagavond in een wedstrijd voor de Beker van Antwerpen de volle buit mee uit Walem.

Dave De Herdt stelde voornamelijk spelers op die nog niet veel speelminuten hadden verzameld.

Gedurende de eerste helft eiste Racing het meeste balbezit op maar kon het dat overwicht jammer genoeg niet verzilveren. Zo besloot Geysels op de Walemse doelman, Hmouda zag zijn schot over doel vliegen en op het einde van de eerste speelhelft trof Geysels nog ongelukkig de deklat.

In het begin van de tweede helft kon de thuisploeg een paar keer gevaarlijk opzetten maar Van Bulck kon telkens een tegendoelpunt verhinderen. Groen-wit nam nadien het heft terug in handen en via twee doelpunten van Geysels kwam het op een verdiende 0-2 voorsprong, op het einde scoorde Walem nog de aansluitingstreffer.

Racing speelde met: Van Bulck, Eyseson (46’Bram Kerckhofs), Beynaerts , Mariën, Van Delm, Weydisch, De Keersmaecker (60’Robert), Morissens (65’Amri), Geysels, Hmouda en Carrez (46’Mertens)

Doelpunten Racing: 60’ en 73’ Geysels

Het overzicht van de resultaten en de tussenstand in onze groep na één wedstrijddag: