KAC Betekom-KRC Mechelen 3-1

Racing maakte deze namiddag de verplaatsing naar Betekom, dat enkele plaatsen – én 4 punten – vóór goen-wit stond geklasseerd.

Na amper 8′ spelen diende Luckermans geblesseerd aan de knie het veld te verlaten. Enkele ogenblikken later haalde Huysmans uit vanop de rand van de 16 en Betekom was op achtervolgen aangewezen. Eén minuut later viel echter reeds de gelijkmaker aan de overzijde.

Na de pauze trok Racing het initiatief naar zich toe. Rond de 68′ kregen de bezoekers een strafschop toegewezen, na een fout op Huysmans. Janssens zette zich achter de bal maar miste. Tien minuten voor het eindsignaal scoorde de thuisploeg – en dit tegen de gang van het spel in – de 2-1. In de blessuretijd moest groen-wit nog een derde tegentreffer slikken.