fbpx

Info voor de openingsmatch: abo’s, tickets, kalendertjes, shirts en biertent

Zaterdagavond speelt Racing zijn eerste competitiematch, thuis tegen Hoboken. In dit artikel vindt u wat praktische informatie over de avond.

Nuttig om te weten:
– de poorten gaan open om 18.30u
– vanaf 19u kunt u een abonnement kopen aan een abo-standje aan de grote inkom
– vanaf 19u kunt u uw betaalde abonnement afhalen aan hetzelfde standje (let op: betalingsbewijs meenemen!)
– supporters die hun gratis sjaal bij hun abonnement (gekocht voor 15/8/2019!) nog niet gekregen hebben, mogen zich aanmelden aan hetzelfde standje
– als u OVK binnenkomt, krijgt u een kalendertje met het competitieprogramma van de 1e ploeg
– er zal een tent staan, tussen de inkom en het chalet, zodat u niet alleen binnen drank kunt kopen, maar ook buiten. Ook daar is de betaling met jetons (=> binnen te koop in het chalet)
– na de match kunnen supporters die via Racing een nieuw Racing-shirt besteld én betaald (!) hebben dat shirt afhalen aan een standje in het chalet
– vrouwen die naar het toilet moeten, kunnen de toiletten gebruiken op de tweede verdieping in de hoofdtribune (=> ingang secretariaat, meteen rechts de trap naar boven, dan de andere trap naar boven en op de tweede verdieping meteen rechts nemen)
– Ook de jeugdbar op de eerste verdieping zal terug open zijn!

Prijzen tickets en abonnementen:
– een abonnement voor de staanplaatsen kost 100 euro, voor de zijtribune 120 euro en de middentribune 180 euro (klik hier voor alle info/tarieven over de abo’s)
– niet vergeten: jongeren tot en met 16 jaar betalen slechts 10 euro voor een abonnement (staan- én zitplaatsen): verras uw kind(eren), familie, vriendjes etc!
– een ticket voor een staanplaats kost 10 euro, voor de zijtribune 12,5 euro en de middentribune 15 euro

Ruimte voor externe advertenties: