Heb jij foto’s, documenten of andere info? Help mee aan ons eeuw-boek “100 jaar OVK”!

In 2023 bestaat het Oscar Vankesbeeckstadion precies 100 jaar. Tegen eind 2023 willen we vanuit de club een boek over ons stadion op de markt brengen.

Het boek, met uiteraard veel foto’s erin verwerkt, zal beginnen in het jaar 1923, toen Racing officieel zijn intrek nam in het OVK-stadion, en zal eindigen met een foto en informatie van het stadion zoals het er in 2023 zal uitzien.

Het boek wordt gemaakt door de communicatiecel van Racing. Er is al heel wat materiaal verzameld, maar er is nog (veel) meer nodig.

Daarom deze oproep: heb jij foto’s, informatie, documenten, plannen, filmpjes (waarvan we screenshots kunnen maken) over het Oscar Vankesbeeckstadion door de jaren heen… in jouw bezit die van pas kunnen komen in het eeuw-boek, laat het ons dan zeker weten.

Hoe ouder het materiaal over het stadion, hoe beter. Zeker van de eerste tientallen jaren is nog veel materiaal welkom. Hoe dieper we kunnen graven naar authentiek materiaal, hoe beter.

Als je iets met ons wil delen, dan maken we een afspraak. Als we jouw materiaal gebruiken voor het boek, geven we het uiteraard zo snel mogelijk terug, in de staat waarin we het van jou krijgen.

Ken/ben je familie van de architect die het oorspronkelijke stadion in het begin van de 20e eeuw ontwierp/tekende of ken/ben je familie van de architect/ingenieur die het stadion na een zware brand in de jaren 40 heropbouwde: laat ons dat dan ook zeker weten.

Neem contact met ons op met een mailtje naar media@racingmechelen.be.

Vermeld in het mailtje over welke info/welk materiaal je beschikt en vermeld ook jouw telefoonnummer, zodat we je kunnen opbellen indien nodig.

Alvast bedankt om mee te werken!