Donderdag 16/7 is er Racing-zomerbar met Tara!

Donderdag 16 juli organiseert OVK Events voor de 3e keer deze maand een zomerbar op onze club.

Ook nu opent Racing om 19u de deuren voor een avondje plezier en vertier, waarbij de coronamaatregelen (uiteraard) strikt opgevolgd worden.

Wegens privé omstandigheden kan Checkpoint Charlie morgenavond niet optreden op de Zomerbar. Hun optreden wordt verschoven naar de Zomerbar van volgende week 23 juli. We hebben wel een mooie vervangster klaarstaan met TARA.

Tara is een Keerbergse artieste met een groot hart voor soulmuziek. Ze staat al sinds haar 9e op een podium en enkele jaren geleden speelde ze op de eerste editie van Oscarpelouza.

Mechelaars kennen haar misschien nog van Kerstmis in de Kathedraal (december 2019), waar ze samen met o.a. Jan Hautekiet en Jean Bosco Safari en Dany Caen op het podium stond.

Tara speelde inmiddels op festivals, culturele evenementen en af en toe vind je haar ook in huiskamerformule.

Volgens de laatste weerberichten komt het zonnetje donderdagavond net op tijd piepen, al zijn een groen-witte trui, een sjaal en dekentje misschien wel geen overbodige luxe.

Net zoals de voorbije weken zal iedereen plaatsnemen aan tafels buiten en zal de Racing-zomerbar-crew alle drankjes met de glimlach tot bij u brengen.

Als het toch zou druppelen, staan er tentjes, parasols en Racing-paraplu’s klaar om te schuilen. Alleen als u een paraplu wil, moet u die betalen (10 euro/stuk).

Betalen met groene jetons

Ter info en zeer belangrijk: binnenkort verandert het systeem met de betaling van jetons.

Op dit moment kunt u op Racing al groene jetons kopen. Die zijn 1 euro waard. De witte jetons blijven (voorlopig) 2 euro waard, maar zullen binnenkort uit roulatie gaan.

Als u nu jetons in het chalet op Racing koopt, zijn dat dus groene en zijn ze 1 euro waard.

Foto’s van de vorige zomerbar: