Doelpuntrijke oefenpartij op Hooikt

In zijn vierde oefenwedstrijd – ter voorbereiding van het seizoen 2022-2023 – speelde Racing 4-4 gelijk en dit op en tegen KVK Hooikt.

Een vlot combinerende thuisploeg scoorde na 12 minuten het openingsdoelpunt. Met een onuitgegeven elftal had groen-wit het in de eerste helft moeilijk tegen een sterk gemotiveerde tegenstander. Kerckhofs kon 5 minuten voor de pauze de gelijkmaker tegen de netten werken, enkele ogenblikken later bracht Akarom de bezoekers op voorsprong. Op slag van rust kon Hooikt dan toch nog de gelijkmaker optekenen en stond de 2-2 ruststand op het scorebord.

Na de hervatting kreeg groen-wit iets meer vat op de wedstrijd en dat resulteerde via doelpunten van Vallez en Mrani in een 2-4 voorsprong. Hooikt slaagde er toch nog in om in een mum van tijd twee keer tegen te scoren en zo eindigde deze oefenpartij in een 4-4 gelijkspel.

Zondagnamiddag volgt de bekerwedstrijd thuis tegen KVE Drongen.