Herinnering: enkel voorverkoop voor Racing-Hasselt en Racing-Lyra-Lierse

Drie wedstrijden die Racing dit seizoen in eigen stadion speelt, zijn ingeschat met een verhoogd risico. Meer uitleg in dit artikel.

Politieverordening

Dit seizoen zijn er 3 thuiswedstrijden met een verhoogd veiligheidsrisico.

Het gaat om de matchen tegen Jong KV Mechelen (zondag 22 oktober), Sporting Hasselt (zaterdag 18 november) en Lyra-Lierse (zondag 26 november). Dat nieuws werd in augustus al bekendgemaakt.

Supporters die de thuiswedstrijden van Racing tegen deze ploegen willen bijwonen, moeten over een abonnement beschikken of moeten hun ticket in voorverkoop kopen. Op matchdag moeten de loketten gesloten blijven.

De bezoekende supporters mogen alleen met een georganiseerde bus (maximaal 10 bussen) en een ticket in voorverkoop naar Mechelen komen.

Supporters met een stadionverbod mogen zich vanaf 5 uur voor tot 5 uur na de wedstrijd niet in de buurt van het stadion begeven, aangezien er een perimeter geldt.

Er zullen fysieke verkoopsmomenten georganiseerd worden in het chalet en ook online zul je tijdens de week van de thuismatch een ticket kunnen kopen.

politieverordening RC Mechelen 2023-2024, deel 1: klik hier
politieverordening RC Mechelen 2023-2024, deel 2: klik hier
politieverordening RC Mechelen perimeter: klik hier

Parking Vertommen

Ook ter herinnering: Racing Mechelen mag dit seizoen tijdens elke thuiswedstrijd gebruikmaken van parking Vertommen, net voor het OVK.

De club heeft daarover een akkoord bereikt met de eigenaar van de parking.

Iedereen die daar (gratis) wil parkeren, is welkom.

Voor de wedstrijd zal een steward aan de inkom van de parking toekijken op correct parkeergedrag.