Dave De Herdt, Jens Heyvaert, Jerko Guldix en Ruben Smet versterken Racing Breakfast Club

Heb jij al een Racing-Paas-ontbijt besteld? Neen? Doe het dan nu, want de ontbijten zijn niet alleen lekker, ze worden ook bij jou thuis bezorgd.

Al wie een of meerdere ontbijten bestelt en binnen een straal van 10 kilometer rond Mechelen woont, heeft de keuze: ofwel kom je jouw ontbijt zelf ophalen op OVK, ofwel komen de jongens en meisjes van de Racing Breakfast Club naar jou toe.

We hebben natuurlijk meerdere bezorgers om al dat lekkers bij jou thuis te brengen, maar met wat geluk wordt jouw ontbijt gebracht door een trainer of een speler van de 1e ploeg. Leuk, toch! En volledig coronaproof uiteraard.

Dave De Herdt is één van de vele thuisbezorgers. Samen met zijn vrouw offert onze coach zijn Paas-ochtend op om de Racing Breakfast Club te ondersteunen.

“Normaal ging ik op Paas-weekend met mijn zus en onze gezinnen, maar door de aanhoudende coronaproblematiek is dat in het water gevallen”, zegt de coach van de A-kern.

“Ik zat er al wat mee gewrongen dat ik er niet was tijdens de Racing-Paas-ontbijt-actie en ik dus zelf geen ontbijten kon bestellen.”

“Nu kan dat dus wel, maar ik wilde nog meer doen: helpen met de samenstelling en de levering. Daarom heb ik een oproep gelanceerd in de whatsapp-groep van de spelers en binnen de 5 minuten had ik al enkele spelers, zoals Ruben Smet, Jerko Guldix, Nick Van der Zyp, Wout Kerckhofs, Lars Bielen en Jens Heyvaert, die mee op de kar sprongen.”

“Toen ik thuis kwam met het idee, zei mijn vrouw onmiddellijk “Als je wil, kom ik ook helpen”. En ja, zij zal dus ook helpen.”

En dus krijgen de Paas-ontbijten een persoonlijk tintje. “Waarom ik het ook doe? Simpel: de club laat me werken in de beste omstandigheden. Ik krijg veel waardering van de supporters en het bestuur.”

“Ook al ben ik veeleisend als trainer, iedereen probeert me altijd te geven wat ik vraag. Dan is het voor mij ook niet meer dan logisch dat ik de club help bij wat binnen mijn mogelijkheden ligt. En zeg nu zelf: wat is er leuker dan de mensen op Paas-zondag gelukkig maken?”

Zelf paaseitjes rapen misschien?

“Neen, want ik wil die 21 kilogram die ik kwijt ben er niet terug bij snoepen. Trouwens, ik heb ook de witte sneakers van Racing met het logo erop gekocht. Je kan dus gerust zeggen dat ik “nen echte” aan het worden ben.”

Bedankt, coach en spelers, voor deze geweldige hulp!

Racingers (en andersgezinden), bestel nu jouw Paas-ontbijt (ten laatste op zondag 28 maart) en krijg het op zondag 4 april thuis bezorgd door de Racing Breakfast Club: klik hier voor jouw bestelling.

Aan de Racing-ontbijtactie koppelen we een media-actie: neem foto’s van jezelf met jouw Racing-ontbijt en stuur die foto’s naar ons door. We voegen alle foto’s samen en zullen ze publiceren op onze social media-kanalen.