Covera Packaging sponsort de matchbal tegen Jong Beerschot

Elke thuiswedstrijd wordt de wedstrijdbal gesponsord. Deze week schenkt Covera Packaging de bal.

Covera Packaging maakt sinds 1,5 jaar deel uit van het sponsorbestand van Racing Mechelen.

De groothandel en verdeler van glas- en plasticverpakkingen is al 75 jaar lang een belangrijke toeleverancier voor verschillende sectoren, zoals de cosmetica, chemie, household, voeding en farmacie.

Covera Packaging werkt samen met belangrijke Europese fabrikanten. “Dankzij die intensieve banden kunnen wij naast een uitgebreid gamma aan standaardartikelen ook eigen modellen aanbieden. Dus “unieke” producten, naar behoefte van de klant”, zegt Frank Van Gestel.

Frank Van Gestel is de CEO van Covera Packaging. De Mechelaar en Racinger zit als 3e generatie verweven in het familiebedrijf, dat in Hoboken gevestigd is.

“4 jaar geleden heb ik samen met een zakenpartner het bedrijf overgenomen van een oom en tante van mij. Ik ben verantwoordelijk voor de aan- en verkoop, plus de marketing. Daarnaast zet ik ook operationeel de lijnen uit.”

“Mijn vennoot houdt zich bezig met de administratieve en financiële kant van het verhaal en de Human Resources. We vormen een goeie tandem. Samen zetten we met onze firma in op innovatie en ontwikkeling.”

“Met Covera Packaging leveren we aan grote nationale en internationale bedrijven, maar net zo goed aan de lokale marktkramer.”

Lees ook:
– kom meer te weten over Covera Packaging: klik hier en bezoek hun website.

Wil jij Racing ook sponsoren of de matchbal schenken?
Mail onze commercieel verantwoordelijke Adriano Currenti: adriano.currenti@racingmechelen.be.