fbpx

Wout en Bram Kerckhofs blijven 3 jaar langer op Racing

Racing maakt volop werk van de eerste ploeg voor volgend seizoen. Vandaag kunnen we de eerste contractverlengingen bekendmaken.

Bram en Wout Kerckhofs hebben dinsdagavond een nieuw contract ondertekend bij groen-wit.

De broers zetten hun handtekening onder een nieuwe verbintenis. Niet voor 1, maar voor liefst 3 seizoenen.

Bram en Wout keerden in 2017 terug naar Racing, toen de eerste ploeg voor het eerst uitkwam in 1e provinciale. Dankzij een knappe eindronde slaagden zij en hun ploegmakkers erin Racing meteen weer op het nationale niveau te brengen.

Momenteel spelen de broers met Racing in 3e amateur. Wout staat centraal in de defensie, Bram speelde lang als rechtsachter, maar is de jongste wedstrijden voorin te vinden.

Racing en de broers Kerckhofs zijn blij dat ze deze contractverlengingen bekend kunnen maken.

“Racing is de club van ons hart”

“Wij zijn hier heel gelukkig”, zegt Wout. “Racing is een heel warme club. Het is de club van ons hart. We hebben hier in de jeugd gespeeld en zijn hier nu opnieuw aan de slag sinds vorig seizoen.”

“Racing zit in onze familie, met veel familieleden ook die naar de wedstrijden komen kijken. Daarnaast is het voor mij leuk om samen met mijn broer in de ploeg te spelen.”

Bram Kerckhofs twijfelde ook niet om bij te tekenen, zelfs niet voor 3 jaar.

“Voor zo’n lange periode bijtekenen, gebeurt niet veel in het voetbal, maar wij voelen ons hier nu eenmaal goed. We wilden dit zelf graag”, zegt Bram.

“Deze contractverlenging zal de band tussen ons en de club alleen nog maar sterker maken. Wij hebben veel vertrouwen in de club en omgekeerd.”

Bram en Wout tekenen hun nieuwe contract: