“Blijven focussen en proberen niets te laten liggen”

Na de wedstrijd op Lille blikten we met Jens Heyvaert even terug op deze spannende confrontatie tussen de nummers 1 en 2.

Jens, wat vond je van de wedstrijd?

“Het doet uiteraard heel veel deugd dat we dit seizoen twee keer van Lille hebben kunnen winnen. Dan mogen ze nog op het einde van de rit kampioen spelen.”

“Ik denk wel dat we kunnen stellen dat we vanavond als groep getoond hebben dat we minstens even sterk zijn als de leider en dat doet uiteraard deugd en geeft vertrouwen.”

“Ik vond het bovendien ook belangrijk dat we de talrijk aanwezige supporters deze overwinning hebben kunnen schenken.”

Hoe belangrijk was het eerste doelpunt?

“Dat is uiteraard belangrijk, daardoor konden we iets rustiger spelen en af en toe tegenprikken. We hebben ons na dat doelpunt zeker niet ingegraven.”

Het niveau lag hoog vandaag.

“Ja dat denk ik ook beide ploegen wilden voetballen en opteerden voluit voor de aanval. Voor de neutrale toeschouwer was het een aantrekkelijke wedstrijd waarbij het spel goed op en neer ging.”

De titelstrijd ligt terug open?

“Met nog 7 wedstrijden te spelen is de kloof verkleind tot 5 punten. Met nog 21 punten te behalen is het zeker nog niet afgelopen.”

“We hebben vandaag onze opdracht goed volbracht, we moesten winnen en dat hebben we vanavond gerealiseerd. We moeten ons blijven focussen en proberen om niks te laten liggen en telkens de 3 punten te pakken en dan zullen we wel zien waar we eindigen.”

Ruimte voor externe advertenties: