Bied nu op het shirt van Thomas Weydisch!

We beginnen aan onze 4e veiling van truitjes, ten voordele van de Racing-jeugdwerking.

Dezer dagen veilen we op Facebook de shirts van 5 spelers van onze 1e ploeg. Het gaat om de truitjes van Kurt Weuts, Dean Doncos, Gregory Carrez, Thomas Weydisch en Wout Kerckhofs.

De eerste drie zijn al over onze virtuele toonbank gegaan, met groot succes! Nu is het de beurt aan het shirt van Thomas Weydisch.

Het startbedrag is 50 euro, het opbod verloopt per (minstens) 5 euro. Het eerste bod bod bedraagt dus 55 euro, de volgende die biedt doet dat met 60 euro, die erna met 65 euro, enzovoort: telkens 5 euro meer per bod, minstens.

Per shirt heeft u 48 uur de tijd om te bieden. We gaan ervan uit dat alle biedingen op de Facebook-pagina van KRC Mechelen op een deftige en eerlijke manier gebeuren.

Dat wil zeggen: als u biedt en uiteindelijk het shirt zou winnen, dat u het shirt dan ook effectief betaalt/koopt. De club zal de winnaar persoonlijk contacteren en de gegevens overmaken hoe het bedrag moet overgeschreven worden.

We nemen dit initiatief om onze jeugdwerking te helpen in haar graduele uitbouw en evolutie. Als we onze ambities met onze jeugd willen waarmaken gaan daar heel wat investeringen mee gepaard. Deze online-veiling is één van de vele stapjes die we zetten om geld in het jeugd-bakje te krijgen.