Officieel: de kalender van Racing, van 14/2 tot 2/5

Met de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de amateurcompetities half februari opnieuw op te starten hebben de clubs een nieuw doel om naartoe te werken.

Onder voorbehoud van de coronacijfers wil Voetbal Vlaanderen de amateurs in het Valentijnsweekend van half februari 2021 opnieuw aan competitievoetbal laten doen.

Er is beslist om alleen de heenronde af te werken (klik hier voor meer uitleg). Voor Racing betekent dat dat onze club nog 11 wedstrijden moet spelen. Racing speelde al 4 matchen, waarin het twee keer won en twee keer verloor.

Racing hervat op zondag 14 februari 2021 met een uitwedstrijd op FC Heikant. De competitie wordt op zondag 2 mei normaal gezien afgesloten met een verplaatsing naar Betekom, zo leert het schema dat Voetbal Vlaanderen intussen officieel bekendmaakte.

Na 4 matchen staat Racing op de 9e plaats, op 3 punten van het leidende duo Betekom en Nijlen. Alles staat nog dicht tegen elkaar, het belooft nog een spannende race te worden. De eerste twee promoveren naar 2e afdeling Voetbal Vlaanderen, de laatste twee degraderen naar 1e provinciale.

Klik hier voor het programma (onder voorbehoud) van Racing vanaf half februari.