Als Racing kampioen wordt, dan mag Ventôse zijn handtekening op een bil tatoeëren

Misschien ken je de NBA-podcast X&O’s wel. Presentator Dennis Xhaët ontvangt elke week enkele NBA-kenners voor een boeiende babbel over de Amerikaanse basketbalcompetitie.

Tijl Heyvaert is een van die NBA-specialisten. Afgelopen week zat Tijl dus ook weer in de zetel van X&O’s.

Wie stond er toevallig in de buurt? Sam Kerkhofs, van de MidMid-podcast. Sam ken je nog wel van zijn bezoekje aan Racing enkele weken geleden, toen KV-suporter Evert Winkelmans pintjes bij ons kwam tappen.

“Ik heb nog een anekdote”, opende Sam de show van X&O’s. “Racing Mechelen! Als die dit seizoen kampioen worden, dan mag Dries Ventôse zijn handtekening op de bil van Tijl (Heyvaert) laten tatoeëren.”

Dennis Xhaët: “Waarom?”

Tijl Heyvaert: “Het was niet gepland dat Racing dit seizoen kampioen zou worden.”

Dennis Xhaët: “Wacht even, leg eerst eens uit wat jij met Racing Mechelen hebt.”

Tijl Heyvaert: “Mijn beste vriend Jens Heyvaert speelt voor Racing. Zo heb ik zijn ploegmaats leren kennen. Daar had ik ook een goeie klik mee. En ineens heb ik dat van die tatoeage beloofd aan Dries Ventôse.”

“Dries was het zelf vergeten, maar ik heb dat zelf weer ter sprake gebracht, zo van “Hé, je weet toch nog dat ik dat beloofd had?”. Op dat moment stond Racing niet aan de leiding. Maar intussen staan ze 4 punten los.”

“Ik begin nu echt te vrezen voor mijn billekes. Het voordeel is dat ik die tatoeage zelf nooit zal zien, aangezien ze op mijn achterwerk zal staan.”

Zo, jongens, bedankt voor deze top-weddenschap! Als Racing dit seizoen kampioen wordt, dan zal Dries Ventôse zijn handtekening dus op het achterwerk van Tijl (laten) tatoeëren. Laat ons zeker iets weten, want daar willen we nog wel eens een leuk filmpje van maken.

Bekijk het fragment in X&O’s: