Abonnee Tanya krijgt derde cadeau: “Fier dat twee kleinzoons ook bij Racing zijn”.

We zijn ondertussen al een tijdje bezig met de abonnementenverkoop en kondigden eerder aan dat telkens de kaap van de 100, 200, 300, 400 en 500 abonnementen gerond werd, T1 Dave en de spelers telkens voor een leuke tegenprestatie gingen zorgen.

Na 100 abonnementen konden twee gelukkige abonnees een autopoetsbeurt  bemachtigen.

We hebben momenteel de kaap van de 200 abonnementen bereikt en nu krijgen twee abonnees – opnieuw na lottrekking –  binnenkort enkele spelers op bezoek om hun gras te komen maaien.

Eén van die twee gelukkigen is Tanya Van Cleven.

Tanya, hoe ben je indertijd op Racing beland?

“Ik ben afkomstig uit Brugge maar woon al sinds 1990 in Mechelen. In Brugge vond ik het altijd wel leuk om naar het voetbal te gaan, maar in Mechelen kwam dat er niet direct van en dit omwille van de kinderen.”

“Toen we in 2012 in Mechelen-Noord kwamen wonen en Mille Van der Taelen ons eens uitnodigde om op de Racing te komen eten en aansluitend naar een match te kijken, was ik direct verkocht. Ik heb ook een tijdje samengewerkt met Nikki Verstraeten, die ook altijd vol lof was over Racing, dus de keuze was snel gemaakt.”

Ben je reeds lang abonnee?

“Ik heb een aantal jaren geleden eens een abonnement gekocht, daarna twee seizoenen niet en nu terug. Een abonnement zorgt ervoor dat ik meer naar een wedstrijd ga kijken. Maar het is altijd wel wikken en wegen: naar Racing komen, naar de Kangeroes gaan kijken of toch nog iets anders doen op zaterdagavond.”

Wat is voor jou het absolute hoogtepunt en dieptepunt sinds je de club volgt?

“Het absolute dieptepunt waren de degradaties en het hoogtepunt uiteraard de twee promoties van de afgelopen jaren.”

Waar kunnen we je tijdens een wedstrijddag meestal treffen op OVK?

“In het gezelschap van mijn man, in de buurt van de familie Velez-Gutierrez, Sven De Clerck en Philip Kerremans.”

Denk je dat de club terug op juiste spoor zit?

“Ik kan dat alleen maar hopen, maar als ik de pers wat volg lijkt het me wel om een zeer gemotiveerde groep te gaan, met een crack van een trainer die omringd is door een degelijke staf.”

Wat zijn je verwachtingen voor het nieuwe seizoen?

“Veel plezier en mooie voetbalmomenten beleven.”

“Ik wil ook nog even vermelden dat ik heel fier ben dat ondertussen mijn twee kleinzoontjes nu ook bij Racing zijn aangesloten.”

(Tanya staat helemaal rechts op deze foto)