Racing boekt 0-2 zege op Sint-Lenaarts

Ook de oefenwedstrijd op Sint-Lenaarts werd winnend afgesloten, een geslaagde generale repetitie voor de bekerpartij van zondag op Houffalize.

Racing eiste vanaf het begin het meeste balbezit op. In de 28ste minuut verschalkte Versteeven de thuisdoelman, de 0-1 tussenstand was meteen ook de ruststand.

Ook in de tweede helft bleef groen-wit de controle behouden, het was echter wachten tot 85ste minuut op de geruststellende tweede treffer. Schaessens maakte er met een knappe vrije trap 0-2 van.

Zondagnamiddag wacht de eerste wedstrijd met inzet van het nieuwe seizoen, de bekerwedstrijd op Houffalize.

Racing trad vanavond aan met: Goossens, De Paepe, Guldix, Versteeven, Mayanga, Hmouda, Kerckhofs, Laureys, Ventôse, Carrez en Mrani.

Begonnen op de bank: Smet, Van Steenwinkel, Heyvaert, Van Der Brempt, Walen De Keyser, Spaenhoven, El Lamzi en Schaessens.