Koop nu uw abonnement voor 2019-2020!

Heeft u al een abonnement gekocht? U kunt zowel online als op Racing zelf uw seizoenskaart kopen.

De club heeft ervoor geopteerd om een “uniek” abonnement op de markt te brengen.

Geen abonnement meer op het bekende, rechthoekige dikke en eenkleurige papier, maar een prachtige seizoenskaart in groen-wit, met de beeltenis van Oscar Vankesbeeck erin verwerkt.

Het resultaat mag er zijn, vinden we zelf!

Hieronder de diverse abonnementen:

Een Racing-sjaal gratis erbij

U ziet het: een abonnement op Racing biedt volgend seizoen niet alleen een (hopelijk uitstekende) campagne op het veld, het abonnement op zich is een hebbeding: een uniek exemplaar om te koesteren.

Koop uw abonnement dus nu meteen. Het goedkoopste abonnement heeft u al voor 100 euro (staanplaatsen). Voor de zittribune heeft u een abonnement vanaf 110 euro (65+) en 120 euro.

Als u nu uw seizoenskaart koopt, krijgt u er een gratis sjaal van Racing bovenop. De sjaals worden gesponsord door onze hoofdsponsor Imoya. De actie loopt zo lang de voorraad strekt en ten laatste tot 15 augustus.

Klik op deze link en u komt op de pagina terecht waar u uw abonnement kunt kiezen en meteen kunt betalen.

Ook op Racing zelf kunt u terecht voor uw abonnement. Het secretariaat wordt bemand door Dirk Verschueren, elke weekdag tussen 13u30 en 15u30.

U kunt cash betalen (liefst met gepast geld), maar we geven de voorkeur aan betaling met een bankkaart.

In de zomermaanden kan het echter wel eens zijn dat er een dagje niemand is, dus bel voor de zekerheid vooraf naar het secreteriaat, op het nummer 015 20 24 52.

#Fervent100procentRacingAbonnement

De Racing-abonnementenactie verloopt met de steun van Imoya:

Ruimte voor externe advertenties: